Igaza van?

Részeg volt, sok pénzt vesztett - beperelte a kaszinót

Beperelt egy Las Vegas-i kaszinót egy kaliforniai üzletember, mert ittasan félmillió dollárt (112 millió forintot) veszített játék közben. Indoklása szerint a kaszinó nem engedhette volna, hogy részegen játsszon.

2014.03.07 18:25MTI
freedigitalphotos.net

Bár egyértelműen részeg volt, a Downtown Grand Las Vegas Hotel and Casinóban a január végi végzetes éjszakán italokat szolgáltak fel neki és ismételten hitelt kapott a játékhoz - mondta el Mark Johnston a CNN amerikai hírtelevízióban.

Az 52 éves Johnston szerint annyira nyilvánvaló volt, hogy milyen állapotban van, hogy a kaszinónak a szabályok szerint nem lett volna szabad játékasztalhoz engednie.

Ehelyett viszont 17 óra alatt mintegy húsz italt szolgáltak fel neki. Ugyanakkor a kaszinóba lépése előtt is ivott már tíz italt. Jelenleg vizsgálják, hogy vétett-e a kaszinó az előírások ellen - közölte a CNN-nel Nevada állam szerencsejátékokért felelős felügyeleti szerve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.