Elkapta a rendőrség a tetteseket

Vajúdó nőtől lopták el az autóját

Már megindult a szülés a nőnél, amikor ellopták tőle az autóját - azt, amivel be akart menni a kórházba, hogy világra hozza a gyermekét. A tolvajokat nem sokkal később a rendőrök elkapták.

2014.03.03 18:29ma.hu
Kelley és Robinson, a két tolvaj (Fotó: Annapolis Rendőrség)

Megkezdődtek az összehúzódások egy marylandi kismamánál, ezért úgy döntött, ideje elindulni a kórházba, amíg még képes vezetni, ám ahogy az autójához lépett, egy 24 és egy 44 éves férfi váratlanul rátámadt, fegyvert fogtak rá, és elhajtottak az autójával. Az eset helyi idő szerint vasárnap hajnali fél 5 körül történt Annapolis városban. A vajúdó nőnek az volt a szerencséje, hogy egy járókelő a korai időpont ellenére épp ott járt, ő értesítette a rendőröket is, akik a lopott autó nyomába eredtek.

A két tettes, Devery Kelley és Cornell Robinson valamivel távolabb elhagyta az autót és a lopáshoz használt fegyvertől is megszabadultak, gyalogosan próbáltak menekülni, de a NY Daily News információi szerint a rendőrök elkapták őket és letartóztatták. A kismamáról csak részleges információkat közöltek a sajtóval, annyit lehet biztosan tudni, hogy még időben az Anne Arundel Egészségügyi Központba szállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.