Exbarátja rabolta el a tinit

Csomagtartóban rabolták el a diáklányt, mobilon kért segítséget

Négy álarcos támadt a 15 éves diáklányra, amikor ő épp az iskolába igyekezett hétfőn reggel, aztán betuszkolták egy autó csomagtartójába - de elfelejtették elvenni tőle a mobilját, így a lány segítséget tudott kérni.

2014.01.29 11:29ma.hu
Kép: freedigitalphotos.net

Épp iskolába tartott hétfő reggel a 15 éves Washington állambeli, yakimai lány, amikor négy álarcos rontott rá és fegyverrel kényszerítették, hogy másszon be az ott álló autó csomagtartójába. Az emberrablók azonban elkövették azt az ilyenkor nem túl dicséretes hibát, hogy nem nézték át a lány holmiját, így amikor a csomagtartóba tuszkolták, nála felejtették a mobiltelefonját, az áldozat pedig rögtön segítséget kért. Mint kiderült, a négy álarcos alig volt idősebb nála, egyikük épp az ő exbarátja volt, így a rendőrségnek csupán annyi dolga maradt, hogy a telefonhívás után megtalálják az autót a bandával együtt.

A kocsit - ami lopott volt - körülbelül a bejelentés után két órával találták meg, addigra már csak a lány és az exbarátja ültek benne, a három bűntárs kiszállt és egyedül hagyták őket. Mint az elrabolt lány mondta, a volt kedvese számba vette azt a lehetőséget is, hogy az emberrablás miatt akár meg is ölheti őt a rendőrség, de erre nem került sor, a fiút a három társával együtt a Yakima megyei fiatalkorúak börtönébe szállították. Az elrabolt lánynak nem esett bántódása, leszámítva az ijedtséget - adta hírül a News13 című internetes hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.