Százezrek derülnek a részeg oroszon

Nem lehet röhögés nélkül kibírni: taligaként húzzák haza a részeg cimborát

Közel 800 ezer internetezőnek szereztek már vidám perceket azok az oroszok, akik egy görbe este után igyekeztek hazafelé az osztrák Mayrhofen utcáin: egyik társuk lábra sem bírt állni, úgy húzták haza.

2014.02.25 16:48ma.hu
Fotó: YouTube

Három orosz turista úgy döntött, hogy a nappali síelés után kijár nekik egy kis szórakozás, elmentek hát iszogatni az egyik helyi bárba az ausztriai Mayrhofen síközpont közelében. A poharazgatás viszont a kelleténél jobban elhúzódott, így végül az egyik cimbora szó szerint az asztal alá itta magát, annyira, hogy már lábra sem tudott állni. Nem volt hát mit tenni: "egy igazi jóbarát ahol tud, segít" felkiáltással a társa a hóna alá kapta a részeg férfi két lábát, és mintha valami taliga lenne, elkezdte maga után húzni.

Nem is volt túl nehéz dolga, hisz az utakat mindenfelé hó borította, ott meg jól csúszott a vastag kabát, csak akkor termett némi zavar az erőben, amikor a részeg - vélhetően a körülötte hallható egyre harsányabb kacagás hatására - úgy döntött, ideje megpróbálni a saját lábára állni. Az őt húzó férfi és az addigra megérkező harmadik pajtásuk azonban úgy látta, hogy nem kellene ezt annyira erőltetni, és igen határozottan nyomták vissza mindketten a feltápászkodni szándékozó barátjukat, aki végül beletörődött sorsába és békésen tűrte, míg haza nem értek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.