Nem dobták ki a nőt az ágyból

Rendőrt hívott a részeg: túl hangosan horkolt az alkalmi szeretője

A rendőrség segítségét kérte egy részeg férfi, miután lefeküdt egy nem sokkal korábban megismert nővel: elalvás után kiderült, a nő "úgy horkol, mint egy vonat", és a házigazda nem tudott aludni tőle.

2013.11.28 11:55ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Azt remélte, eltöltenek egy kellemes éjszakát együtt, aztán majd kiderül, milyen folytatást hoz a jövő, ám a 41 éves, Amerika Wisconsin államában élő Benjamin Todd Duddlest igencsak kellemetlen élmény érte az alkalmi szex után. A szemmel láthatóan erősen ittas férfi először azzal hívta fel a rendőrséget, hogy egy nő fekszik az ágyában, de fogalma sincs, hogyan került oda, később azonban bevallotta, hogy az est folyamán együtt iszogattak, majd azzal a szándékkal tértek haza a férfi lakásába, hogy szexelnek.

Az aktus után kezdődtek a gondok: a nő elaludt és olyan éktelen horkolásba kezdett, hogy Duddles képtelen volt elaludni. Végső kétségbeesésében jutott eszébe a rendőrséget hívni, akik kiérkezésükkor még úgy tudták, egy illegális behatolót kell eltávolítaniuk, csak ott ismerte be a férfi, hogy erről szó sincs, ő csupán aludni szeretne.

A tisztek végül kettesben hagyták őt a nővel, mondván, ez nem rendőrségi ügy, főként hogy a házigazda maga engedte be az alkalmi vendéget. Átmeneti megoldásként azt tanácsolták neki, ezt az egy éjszakát kivételesen töltse a nappali kanapéján, a problémát pedig próbálják meg másnap tisztázni - számolt be a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.