Kilenc éve vette ki a filmet

Börtönbe zárták, mert elfelejtette visszavinni a kikölcsönzött videót

Egy bűnesetet akart bejelenteni a rendőrségen a fiatal nő, ám legnagyobb meglepetésére rövid idő múlva ő találta magát rácsok mögött, igaz, egy egészen más "bűncselekmény" miatt.

2014.02.17 08:29ma.hu

Letartóztatták és börtönbe zárták egy éjszakára Kayla Michelle Finleyt, aki csak egy bűncselekményt szeretett volna bejelenteni a dél-karolinai Pickens seriffjénél, de végül mégis saját magát találta rácsok mögött. A 27 éves nő még múlt csütörtökön jelent meg az örsön, de amikor bediktálta az adatait az ügyeletes tisztnek, hogy megtehesse a bejelentést - azt nem részletezte az amerikai sajtó, hogy pontosan miről volt szó -, a rendőr közölte vele, hogy érvényes letartóztatási parancs van ellene, így már haza sem engedi őt.

Mint kiderült, Finley még 2005-ben kivette a kölcsönzőből az Anyád napja című filmet, amit azóta sem vitt vissza. Rossz nyelvek szerint már az is épp elég büntetés lehetett neki, hogy megnézze a Jennifer Lopez és Jane Fonda főszereplésével készült alkotást, igazán nem kellett volna még börtönnel is tetézni. Ugyanakkor a nő egy idő után már ha akarta volna, se tudta volna visszavinni a videót, mert az üzlet, ahol kivette, időközben bezárt - számolt be a Daily Mirror.

"Nyilvánvaló, hogy a pickensi rendőröknek nincs jobb dolguk" - írta a szabadulása után Finley a Facebook-oldalán. "Minden erőmmel harcolni fogok. Nevetséges, hogy ez történik velem" - tette hozzá azután, hogy a letartóztatása másnapján 2000 dollár óvadék ellenében kiengedték a börtönből. Az ügy ugyanis ezzel még nincs lezárva, vár rá egy bírósági tárgyalás is. A rendőrség információi szerint a nő több felszólító levelet is kapott, hogy már lejárt a kölcsönzési idő, ezután adták ki ellene a letartóztatási parancsot, Finley azonban tagadja, hogy akár egyetlen levelet is kapott volna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.