Börtönbüntetést kapott a 70 éves támadó

"Nem is haraptam meg... csak vasrúddal ütöttem"

Tagadja, hogy megharapta volna az áldozatát egy nyugdíjas, mondván, nem is volt a szájában a protézise, helyette viszont elismerte, hogy vascsővel ütötte az ellenfelét, míg a szomszédok le nem szedték róla.

2014.02.07 09:51ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Két évre felfüggesztett 9 hónapos börtönbüntetést kapott egy 70 éves férfi, akit eredetileg azzal vádoltak, hogy megharapta a szomszédját, ő azonban ehelyett azt vallotta be, hogy vasrúddal ütötte áldozatát. Az angliai Warringtonban élő Allan Guest egy parkolási nézeteltérés miatt támadta meg a 60-as éveinek végén járó szomszédját, az ügyészek szerint egy vasrúddal esett neki az áldozata fejének és arcának. Ezután fojtogatni kezdte őt és a vádirat szerint "megharapta a fülét és a karját", még mielőtt a többi szomszéd közbeléphetett volna és nagy nehezen le nem szedték a megtámadott férfiról a dühös nyugdíjast.

A vádlott a vasrudat beismerte, azt azonban tagadta, hogy megharapta az áldozatot, mondván, protézise van, és akkor épp nem volt a szájában a műfogsor, így semmiképp sem tudott volna harapni - számolt be a Daily Mirror. Az agresszornak a feje fölött lebegő börtön mellett 120 óra közhasznú munkát kell végeznie, valamint 12 hónapnyi felügyeletet rendeltek el számára.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.