Keksznek nézhette a műfogsort

Sirály csórta el a protézist

A nyugdíjas néni azt mondja: legközelebb jobban odafigyel, melyik madarat mivel eteti, mivel legutóbb kis híján fogsor nélkül maradt egy sirály miatt. Így sem volt egyszerű visszaszerezni a protézist!

2013.07.24 15:31ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Egy darabig beérte az éhes sirály a kekszekkel, amivel a 92 éves Renee A'Bear etette őket a nyugdíjasotthon kertjében, de kisvártatva hogy, hogy nem, az angol Kelet-Sussexben élő hölgy protézise is a madár csőrében kötött ki. Az esetről hírt adó Daily Mirror arra nem tért ki, hogyan férhetett hozzá a ragadozó a műfogsorhoz, talán a néni letette az asztalra maga mellé, miközben a kávéját szürcsölgette, de akárhogy is történt, egy pillanattal később már csak a távolodó fogait látta.

Szerencséje volt: később a több száz fontba került fogsort megtalálták a nyugdíjasotthon karbantartói... a tetőn. "Mindannyian, Renee-t is beleértve a humoros oldaláról néztük az esetet" - árulta el később Linda Stevens igazgató, de hozzátette: az idős asszony megfogadta, ezentúl körültekintőbb lesz, hogy melyik madarat mivel etet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.