Megharapta a protézises nagymama

Fogsorral a karjában menekült a betörő

Üvöltve menekült a rablás helyszínéről egy férfi, miközben a karjában ott "díszelgett" az idős asszony protézise - ő ugyanis úgy védekezett, ahogy tudott: harapással.

2012.07.18 07:29ma.hu

A bátor nagyi olcsón megúszta, pedig a rablónak eredetileg a nyakában lógó láncra fájt a foga, de végül csak egy protézissel gazdagodott. Ráadásul azzal sem úgy, ahogyan eredetileg szerette volna. Amikor megtámadta az olasz Lido di Camaiore városában az idős asszonyt, valószínűleg nem számított rá, hogy kemény ellenállásban lesz része.

Ám a 70 éves matróna nem akarta olcsón adni a nyakéket, ezért rátámadott a betörőre, dulakodni kezdtek, és amikor a fiatalabb és erősebb férfi a földre gyűrte az asszonyt, ő nem látott más lehetőséget szorult helyzetében, mint hogy beleharapjon a férfi karjába. Hatásos ötletnek bizonyult: a betörő ordítva futott végig az úton, a néni viszont egy darabig nem igazán tudott érthetően beszélni: a protézise mélyen a betörő karjába ékelődött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.