Egyszerre hármat is vitt

Titokzatos hintatolvajt keres a rendőrség

Sorra tűntek el a játszótéri hinták a városból...

2012.07.11 08:46ma.hu

Az ellen az ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a Bajai Rendőrkapitányság, aki az elmúlt napokban Baján a Türr István kilátó melletti játszótérről ellopott egy bölcső formájú gyermek hintát és egy másik, szintén gyermekeknek való hintát.

A tettes a gyanú szerint ugyanebben az időintervallumban egy másik játszótérről is vitt el hintákat, innen összesen hármat.

A Bajai Polgármesteri Hivatal által tett feljelentés szerint az okozott kár 450 ezer forint – tájékoztatta a ma.hu-t Dr. Nyíkos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.