Tényleg az élet produkálta?

Ilyet még nem látott - állítólag nem kaszkadőrtrükk!

Az orosz vezetési stílusról hallottunk már sok mindent, és ezek többsége nem a biztonságos vezetési morálról szól, de ami az alábbi videón látható, az minden eddigi rémtörténeten túltesz.

2014.02.04 13:54ma.hu
Fotó: YouTube

Előrebocsátjuk: nem vagyunk teljesen meggyőződve arról, hogy az alább látható videó nem egy megrendezett jelenet, bár az eredeti verzió feltöltője azt állítja, hogy ezek a pillanatok egy szokásos hétköznap, az utcán játszódtak le, és senki nem volt beavatva. Azt sem lehet tudni, hogy az élet- és közveszélyes manővert végrehajtó sofőr vajon férfi vagy nő volt-e, sztereotípiákból viszont nem szeretnénk táplálkozni, ezért ennek eldöntését is mindenkinek a saját belátására bízzuk.

Az viszont biztos, hogy a jelenetben egy igencsak labilis kocsi tűnik fel, ami előbb hajszál híján az oldalára borul, amikor nagy lendülettel vág be egy másik autó elé, majd hirtelen észrevesz egy parkolóhelyet az út szélén, ezért derékszögben átvág a közte lévő három sávon, és 180 fokos fordulattal tökéletesen beáll az üres helyre - miközben egyetlen autó sem karcolódott meg.

Az akciót több tízezren látták már a világhálón, a kommentekből ítélve a vélemények megoszlanak róla, de egyet mégis kiemelnénk: az egyik felhasználó szerint a trükk egyértelműen a vodkának köszönhető.

Szóval: csak óvatosan azzal a vodkával, itthon büntetik az alkoholos vezetést, az oroszoknál meg láthatják, mit csinál a békés sofőrökkel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.