Mert a sofőr nem tudja

Metrópótló: csak az üljön fel rá, aki navigálni is tud

Az M2 metró szokásos hétvégi üzemszünete alatt közlekedő pótlóbusz sofőrje nem tudta, merre kell mennie, ugyanis elfogyott a térkép. Az utasok navigálták.

2013.12.02 11:40ma.hu

Csak egy újszülött nem találkozott még olyan sofőrrel, aki még életében ne kért volna útbaigazítást utasoktól. A HVG azonban most videón is megörökítette, hogyan segítették ki a belvárosi rengetegből azt a buszvezetőt, aki a megfelelő tájékoztatás híján egyáltalán nem volt képben, merre kell mennie, hol kell megállnia. Mint mondta: először járt ezen a vonalon és nagy valószínűséggel utoljára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.