"Meg akarlak csókolni!"

Megerőszakolta a büfékocsit a gyorsvonaton

"Meg akarlak csókolni" - mondogatta a férfi, miközben az expresszvonaton használatos büfékocsit erőszakolta, az utasok szeme láttára és legnagyobb megrökönyödésére. Senki nem mert közbelépni.

2014.01.08 10:57ma.hu

Bíróság elé állították Andrew Davidsont, aki előbb néhány utast próbált megkörnyékezni egy expresszvonaton, majd amikor mindenhonnan visszautasításban volt része, a büfékocsira vetette rá magát. "Meg akarlak csókolni!" - kiáltozta, miközben ütemesen dörgölte a csupasz szerszámát a kocsihoz, amelyben az utasoknak szánt ételek, italok és némi készpénz volt. A 25 éves férfi beismerte, hogy fenyegető és gyalázkodó módon viselkedett az Aberdeenből Glasgow-ba tartó skóciai járaton - számolt be a Daily Mirror.

Fotó: freedigitalphotos.net

A tárgyaláson elhangzott, hogy nem sokkal a perverz viselkedés kirobbanása előtt egy doboz sört szeretett volna venni a személyzettől, de azt mondták neki, hogy elfogyott. Újra próbálkozott és megpróbált párbeszédet kezdeményezni és megkérdezte a pincérnőtől, hogy megcsókolhatja-e. A személyzet tagja nemmel felelt, ekkor már az utasok is elkezdtek aggódni, főleg miután a férfi viselkedése drasztikusan megváltozott.

A vonat közben megállt Dundee állomásán, egy lányával utazó utas leszállt, Davidson viszont egyre jobban megbolondult, ekkor már megpróbálta megragadni a felszolgálót. A nőnek sikerült magát kiszabadítania a férfi szorításából, ekkor Davidson váratlanul az egyik utas ölébe penderült. "A mellét dörzsölte és kilógott a nyelve, miközben olyanokat kiabált, hogy mit tenne vele, ha a barátja lenne" - vallotta az egyik szemtanú.

Végül a perverz férfi átvonult az egyik kalauz nélküli kocsiba és a büféskosárral szembeállva kezdett önkielégítésbe. Mire a vonat Perthbe ért, a rendőrök már vártak rá, de ő azt állítja, semmire nem emlékszik az egészből. A bíróságon azt mondta, undorítónak tartja a viselkedését és nagyon sajnálja, amit tett. 100 óra fizetetlen közmunkára ítélték, de neve nem került be a szexuális bűnözők nyilvántartásába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.