Fújó szél

Madonnával feküdt le Bódi Sylvi

A szépséges modell teljesen magáévá tette Madonnát, és nem is tudja kiverni a fejéből...

2013.10.18 15:45ma.hu

"Madonnával feküdtem le és úgy néz ki, hogy nem sikerült kialudnom őt a fejemből, mert vele ébredtem, újra itt van és duruzsol a fülembe... :)" - osztotta meg rajongóival éjjeli élményét Bódi Sylvi hivatalos Facebook-oldalán.

"Imádom a zenéit és a dalszövegeit. Zseniális a nő ahogy fogalmaz" - írta. Olyannyira, hogy a szépséges modell tőle szokott idézni, amikor óvatosságra intik, például az extrém sportok miatt. Amikor azzal nyüstölik, hogy "vegyek már vissza a lendületemből, ne éljek annyira veszélyesen, általában azt mondom, amiről Madonna is énekel: Mondd a szélnek, hogy ne fújjon..."

"Ha valami annyira én vagyok, attól függetlenül, hogy ez más megítélése szerint jó vagy rossz, helyes vagy helytelen, akkor azt minek dobjam el?! Komolyan azt várják tőlem, hogy pont önmagamat adjam fel?! Sokan nem értik, de ebbe halnék bele. Számomra az lenne a lassú öngyilkosság, ha más életét magamra erőltetve próbálnám élni a sajátnak mondott életemet" - szögezte le a népszerű közösségi oldalon. Hallgassa meg, melyik száma ennyire fülbemászó!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.