Nem parázik a 3. X-től

Újabb fotó került elő Bódi Sylvi múltjából! - KÉPPEL!

A nagy sikerre való tekintettel újabb fotót mutatott meg archívumából a szépséges Bódi Sylvi. Állítólag csak szebb lett az elmúlt 12 évben...

2013.07.04 08:29ma.hu

A nagy sikerre való tekintettel újabb képet (Nézze meg az előzőt, nem fog csalódni!) töltött fel 19-20 éves korából Bódi Sylvi a Facebookra. „Akkor is nagyon jól éreztem magam a bőrömben, de úgy érzem, hogy jót tett nekem az idő. Sokat tapasztaltam, éltem, éreztem” – osztotta meg élettapasztalatát rajongóival.

„Sok nő parázik, amint közeledik a 30. életéve felé. Én ezt nem így éltem meg. Mivel mindig a jelenben élek (legalábbis amennyire csak tudok), így tökéletesen megéltem az eddigi életem minden pillanatát, ezért sem fiatalabb, sem idősebb nem szeretnék lenni. Pont ott vagyok, ahol tartanom kell” – foglalta össze eddigi életútját a népszerű közösségi oldalon.

„Úgy gondolom, hogy a nővé válásnak nincsen csúcspontja, hiszen ez egy életen át tartó energia, ami belülről sugárzik kifelé. Azt viszont tisztán érzem, hogy most mennyivel jobban nő vagyok, mint mondjuk 10-12 éve. Fantasztikus nőnek lenni. Hölgyeim, keressétek meg magatokban a NŐT! A nőt, aki te vagy és éld meg a nőiességed minden aspektusát!” – tanácsolta a Facebookon.

Persze, töltött már ennél megdöbbentőbb képet a fekete szépség, egyenesen profilfotó lett a pucér szörfdeszkás emlék:


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.