Semmit sem változott?

Így nézett ki a 19 éves Bódi Sylvi! - KÉPPEL!

Bódi Sylvi nosztalgiázott a hétvégén, így kerültek elő a régi képek is: ilyen pajkos lány volt ő - vagy talán még most is az?

2013.06.30 15:57ma.hu

Noha pénteken Bódi Sylvi még a hideg Balatonban lubickolt, hétvégén leltárt tartott odahaza. „Kicsit nosztalgiáztam hétvégén és a kezembe akadtak régi fotók rólam” – adta hírül a népszerű közösségi oldalon.

Noha Sylvi-nek már legalább tíz, saját kiadású naptára van, a legelső naptár, amiben szerepeltem kivétel volt ez alól: a Pirelli gumiabroncsokat forgalmazó Pásztóy Kft. naptárában volt látható ez a kép. „Ilyen a 19-20 éves Bódi Sylvi” – jellemezte a szexi fotót.

Sokak szerint szinte semmit sem változott az elmúlt években, a „cicaszeme” már akkor is megvolt, és maximum csak izmosabb lett. Döntse el ön:

Bódi Sylvi Facebook-oldal


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.