Nem bánják az "ellenőrzést" a sztárok

Képek - Bódi Sylvi és Dukai Regina körmére nézünk!

A Covergirls két oszlopos tagját, Dukai Reginát és Bódi Sylvit is elérte az olaszországi divathullám. A modellek úgy döntöttek, nem bajlódnak tovább a körömfestéssel, hanem egy sokkal gyorsabb és kényelmesebb módszerrel varázsolnak maguknak gyönyörű kezeket.

Dukai Regina és Bódi Sylvi az olasz körömdivatra esküszik képgaléria

2011.11.02 16:29RedLemon

Dukai Regina és Bódi Sylvi minden apró részletre odafigyel, ha a megjelenéséről van szó. A két csinos modell számára a makulátlan külső mellett azonban a kényelem is fő szempont, legyenek akár a sípályán, egy fotózáson, vagy éppen egy esti buliban.

Ráadásul nemcsak a sminkjüknek és a frizurájuknak, de a kezüknek is tökéletesnek kell lennie. „A szem és a kéz az, amin az idő múlásával először meglátszanak az öregedés jelei. Ugyan még csak 30 éves vagyok, de régóta tudatosan odafigyelek arra, hogy a kezeimet ápoljam. Ehhez pedig az is hozzátartozik, hogy a körmeim mindig szépek legyenek. Ezért örülök annak, hogy rátaláltam egy olyan körömdekorációs módszerre, amellyel néhány perc alatt tökéletes kezeket varázsolhatok magamnak.

Választhatok sportosabb stílust a wakeboardozáshoz, de elegánsat is az esti bulihoz
” - mesélte Sylvi.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)


Dukai Regina amikor csak teheti, az olasz élvonalban focizó kedveséhez utazik. A bájos modell az egyik ilyen látogatása alkalmával találkozott először az új milánói divathullámmal. „Néhány hónappal ezelőtt Olaszországban láttam meg először ezt a rendkívül praktikus és kényelmes körömdíszítő módszert, a Milano Nailst. Nagyon örülök, hogy azóta már itthon is kapható, mert ha épp nincs időm a lakkozásra, akkor is pillanatok alatt változtathatom a körmeim színét és mintáját, az aktuális öltözékemhez és hangulatomhoz igazítva. Ráadásul a száradással sem kell bajlódnom” - tette hozzá mosolyogva Regina.

Még több hír a hazai sztárokról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.