Meztelen pasik takarták Sylvi idomait

Csábító képek - Izzott a levegő Bódi Sylvi erotikus fotózásán

A harmadik X-et átlépve már Bódi Sylvinek is el kellett gondolkoznia azon, meddig tudja folytatni modellként a pályafutását, de kilencedik naptárjában még mindig nincs mit szégyellnie a testén!

Bódi Sylvi 12 arca a 2012-es naptárjában képgaléria

2011.10.12 15:59ma.hu / RedLemon

Szado-mazo domina, gyönyörű balerina, érzéki nő, natúr sminkben pózoló ártatlan lány - és ez mind egyszemélyben? Igen, Bódi Sylvi bebizonyította, hogy bármelyik szerepet könnyedén magára tudja húzni a kilencedik naptárfotózásán.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)

A legújabb erotikus képsorozat viszont lehet, hogy az utolsó lesz ilyen formában, hisz az idő Sylvinek is előrefelé halad, és túl a 30-on már bármennyire is szeretné, nem tudja halogatni az első szarkalábak megjelenését, ahogy a korral járó egyéb külső jeleket sem. Ha viszont már halogatni nem tudja, akkor úgy döntött: rejtegetni sem fogja.

Épp ezért egyetlen fotó erejéig arra kérte a képszerkesztőt, hogy az utómunkák során még a nevetőráncokat se korrigálják: azon a képen teljes valójában, festék és mindenféle retusálás nélkül fogja megmutatni magát.

További érdekessége az idei naptárnak, hogy most először nem egyedül állt a modell a fényképezőgép elé, hanem néhány képen izmoktól dagadó férfiakkal izzítja az érzékeket.

Az amatőr modelleket a szépséges playmate az interneten keresztül toborozta és személyesen válogatta ki. Nem is csalódott bennük: profikat megszégyenítő módon állták a sarat, noha volt olyan nap, hogy 14 órán keresztül kellett pózolniuk a reflektorfényben.

Sylvi, aki mindig is szeretett kamerák előtt pózolni, úgy véli: a naptárfotózással tudja legjobban kifejezni önmagát. Ilyenkor ugyanis egyetlen sorozatban is újabb és újabb arcát mutathatja meg. A tökéletességre ráadásul idén az eddigieknél is több gondot fordított, mert tisztában van vele: lehet, jövőre már nem dobja le a ruhát magáról.

Ezért mindenképp olyan fotósorozatot szeretett volna összeállítani, ami méltó befejezése lehet az eddigi munkáinak. "Elmúltam harminc éves, lassan én is szeretnék családot, szeretném átélni az anyaság érzését. Így könnyen lehet, ez lesz az utolsó naptáram. Ezért is álmodtam meg egy különleges, minden eddiginél extrémebb, erotikusabb, érzékibb sorozatot, amelyben hol szexi balerinaként szerepelek, hol maszkos, latexkesztyűs fiúk kötöznek meg, átvéve fölöttem a hatalmat" - árulta el mosolyogva Sylvi.

Még több hír Bódi Sylviről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.