"Nem vagyok leszbikus"

Bódi Sylvi: Csókolóznék Angelina Jolie-val!

Angelina Jolie-val szívesen csókolózna a csinos magyar nyuszilány, de ettől még nem válik leszbikussá, csak színjáték, amit a férfiak kedvéért csinál.

Kacér tekintet, gyönyörű idomok: Bódi Sylvi dögös képei! képgaléria

2011.01.05 14:29ma.hu / Napi Ász, fotó: RedLemon
Fotó: bodisylvi.hu

Bódi Sylvi sok férfi fantáziáját megmozgatja, de a legutóbb még a szokottnál is jobban felhergelte az erősebbik nem libidóját, amikor egy férfimagazinban azt nyilatkozta: szívesen csókolózna Hollywood híres sztárjával, a nemrég nálunk vendégeskedő és forgató Angelina Jolie-val.

Ám amikor a Napi Ász rákérdezett, mostanában feléledtek-e benne a leszbikus hajlamok, Sylvi határozottan tagadta a feltételezést, mint fogalmazott: "Ha az a kérdés, hogy a saját nememhez vonzódom-e, akkor egyértelmű a válaszom: nem."

Az ilyen jellegű kijelentések valójában csak a férfimagazinoknak és olvasóiknak szólnak, és egyáltalán nem kell komolyan venni - magyarázta az egykori playmate.

Persze azért a pletykákat nehéz lesz elhallgattatni, ha még néhány olyan fotósorozatot készít, mint legutóbb. Akkor ugyanis egy barátnőjével állt a fényképezőgép elé, és lakkruhában pózoltak, meglehetősen egyértelmű helyzetet imitálva.

Bódi Sylvi ablakban vetkőzött!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.