Nőkkel és férfiakkal is pózolt a nyuszilány

Bódi Sylvi csak köszönt és már vetkőzött is

Bódi Sylvi nemcsak párductestű barátnőjével szerepel a napokban boltokba kerülő erotikus és kissé provokatív naptárjának lapjain, hanem a számára ideális kinézetű pasival is.

Gyönyörű és pikáns képek Bódi Sylviről! képgaléria

2010.09.15 14:29redlemon

Bódi Sylvi számára Veréb Viktor külsejében tökéletesen megtestesíti a férfi ideált. Sylvi alapvetően a latinos pasikat szereti, Viktor pedig pontosan ez a típus. Nem hiába került a jóképű fiú arcképe egy Sylvi által tervezett pólóra.

A két modell már többször összefutott különböző bemutatókon, de még sohasem dolgozott együtt. Sylvi azonban gondolt egyet, és személyesen kérte fel őt legújabb, Madonna által ihletett naptárjának fotózására.

Fotó: redlemon

Viktor jóképű, sármos és az alakja is tökéletes. Nem véletlenül tettem annak idején az arcképét egy Sugarbird pólóra, ahol a kollekció lényege az volt, hogy a kedvenc dolgaim kerüljenek az egyes darabokra. Hát én rátettem a kedvenc pasim képét” – mesélte nevetve a gyönyörű modell.

Sylvi és Viktor már a fotózás kezdetén azonnal egy hullámhosszra került, így egyáltalán nem kellett színészkedniük ahhoz, hogy hitelesek legyenek az erotikus szituációk.

Fotó: redlemonb

Meglehetősen extrém helyzetbe kerültünk, hiszen azok után, hogy megismerkedtünk, rögtön anyaszült meztelenül pózoltunk egymáson. Ez a szituáció még nekem is új volt.

De hamar felforrósodott a hangulat a műteremben. Madonna dögös számait hallgattuk, amelytől még inkább izzott a levegő. Egyáltalán nem kellett megjátszanunk magunkat, és ez szerintem a képeken is látszik.

Akkor kialakult köztünk valami, aztán a Balaton Sound-on együtt lógtunk és elcsattant az első csók is. Ám Viktor keresett divatmodell és külföldön kapott munkát, így most leginkább csak telefonon tartjuk a kapcsolatot
” – árulta el Sylvi, akinek Madonna híres fekete-fehér fotói által ihletett naptárja napokon belül a boltokba kerül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.