"Kinek ne jönne be?"

Bódi Sylvi és Dzsudzsák Balázs együtt?

Újabb álompár van születőben? Miközben a csinos modell és a népszerű focista nem erősítette meg a hírt, feltűnő közelségben látták őket a Fradi-meccsen, és Balázs beismerte, hogy tetszik neki Sylvi.

2010.05.06 09:40ma.hu

Pár héttel ezelőtt a juj.hu kamerái előtt Bódi Sylvi hátsóját nézegette Dzsudzsák Balázs - A PSV Eindhoven játékosa nem jött zavarba, azt mondta: csupán nem látta, mi van a modell hátára írva, Sylvi pedig elnevetgélte a dolgot.

A múlt hétvégén a Fradi meccsén azonban egy szemtanú szerint meghitten ácsorgott együtt a két sztár a VIP páholyban: szorosan egymáshoz simulva álltak, Sylvi többször Balázs vállára hajtotta a fejét. A modell sem cáfolni, se megerősíteni nem akarta az információkat. Azt mondta, nem akar erről beszélni.

Dzsudzsák Balázs bőbeszédűbb volt, és zavartan nevetgélt. Elismerte: valóban együtt voltak a meccsen, ő a menedzserével ment, később Sylvi csatlakozott hozzájuk. Persze, többet tud róla, mint amit a lapok írnak. Normális lány, humora is van: kinek ne jönne be? - tette fel a kérdést Balázs, aki azonban közölte: nem járnak együtt - adta hírül a Star magazin.

Tavaly tavasszal még a Viva tv azóta elvált műsorvezetőjével, a csinos Adával hozták hírbe Dzsudzsák Balázst. Később azonban kiderült, hogy csupán barátságról volt szó kettejük között.

A focista élete nagy részét munkája miatt Hollandiában tölti, de szívesen jár haza, és ilyenkor megjelenik celebpartikon, rendezvényeken is.

Bódi Sylvit legutóbb - amiről mesélt is - egy wakeboard világbajnokhoz, egy másik Balázshoz fűzték gyengéd érzelmek. Sylvi egyébként nagy wakeboard-rajongó.

Expárja fiatalabb volt nála, húsz éves - de a gyönyörű modell szerint leginkább a média játszott szerepet abban, hogy a kapcsolat zátonyra futott.

Sylvi nem sokkal azután, hogy a románc elkezdődött, úgy döntött: nem teszi ki a fiút a média támadásainak. Úgy vélte, nem tett túl jót a sajtónyilvánosság és a médiától érkező támadások a kapcsolatnak.

Aznap, amikor azt írták az egyik újságban, hogy ez a szerelem egy reklámfogás, a modell véget vetett a románcnak.

Menekül Bódi Sylvi?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.