Formabontó új ötletek a Sugarbirdtől

Dukai Regina még ünneplés közben is töri a fejét

Bár a naptár még egy ideig a nyarat mutatja, az időjárás jelzi, hogy lesz itt hideg is előbb-utóbb, így a Sugarbird néven működő négy leghíresebb hazai modell máris nekilátott, hogy megtervezze az őszi ruhakollekciót.

2011.08.09 16:29ma.hu / RedLemon

Idén ősszel és télen szakíthatunk az unalmas sötét árnyalatokkal: formabontó, és rendkívül színes kollekcióval készülnek a leghíresebb hazai modellek, Dukai Regina, Bódi Sylvi, Horváth Éva, Debreczeni Zita és Zimány Linda, azaz a Sugarbird.

Dukai Regina a tortájával (Fotó: RedLemon)

A márkától már megszokott stílusban ezúttal is lesz külön szexis, csajos, alkalmi és bulizós ruha, amibe nem férnek bele a télen már-már hagyományosnak számító szürke, fekete, barna kreációk. A tarkaság a nyári napokat idézi, persze nem azokat, amiket mostanság tapasztalunk, hanem az igazi meleg, szívderítő napsütést és vidámságot - mondta el Jagasics V. Csonka Hedvig, a Sugarbird vezető divattervezője, hozzátéve, hogy a merész formák is hangsúlyos szerepet kapnak az új öltözékekben.

"Fukszia, mustárságra, piros és kék színek dominálnak majd a lányok által tervezett ruhákban. Sőt attól sem ijedünk meg, hogy a színeket egymással kombináljuk, és az állatmintákról sem feledkezünk meg. Merész elvágások és különleges csavart megoldások jellemzik majd a szabásvonalat.

Anyagban a kedvencünk a csipke, ami mindenféle variációban visszaköszön majd a ruhákon az őszi-téli szezonban is. A lányok ismét saját kollekcióval készülnek, amelynek darabjai egymással jól kombinálhatóak lesznek. A tavaszi-nyári trendet visszük tovább, a hideg napokra újragondolva. Sok-sok csizmával viselhető miniruhával.
" - tette hozzá büszkén Hedvig.

A lázas munka közben a Covergirls csapata Dukai Regina születésnapjáról sem feledkezett meg. A lányok egy csodaszép tortával köszöntötték fel Regit, amit aztán közösen el is fogyasztottak a ruhák tervezése közben.

Még több hír a hazai celebekről

Dukai Regina és a Sugarbird szülinapoznak (Fotó: RedLemon)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.