Öttagú lett a Sugarbird

Debreczeni Zitával egészültek ki a szexis csajok

Lehullott a lepel a Sugarbird ötödik tagjáról, aki már most felkavarta a megszokott csapat életét. A Covergirls népszerű négyese Debreczeni Zitával egészült ki, aki az első kollekció sikere után teljes értékű tagja lehet majd a csapatnak.

2010.09.09 12:00ma.hu

Ehhez azonban mindenképpen el kell ásnia a csatabárdot Bódi Sylvivel.

Több hónapnyi titkolózás után a csütörtöki fotózáson előbújt álarca mögül a szexi tervezőbrigád legújabb tagja, Debreczeni Zita.

A modell régóta dédelgetett álma, hogy divattervezőként is bemutatkozzon, így egy percig sem gondolkodott, igent mondjon-e a felkérésre, annak ellenére, hogy Bódi Sylvivel nem volt problémamentes a viszonyuk.

„Rendkívül örülök a lehetőségnek, hiszen imádok mindent, ami kreatív és a divathoz kapcsolódik. A Sugarbirdben én képviselem majd a laza, ugyanakkor elegáns stílust, ami igazán közel áll hozzám, hiszen az életben is ilyen ruhákat hordok. Egy ing- farmer összeállítás, magas sarkúval és mellénnyel feldobva szerintem mindig divatos”- árulta el Zita, aki már izgatottan várja a közös munkát Dukai Reginával, Horváth Évával, Zimány Lindával és Bódi Sylvivel, remélve, hogy sikerült tisztázniuk múltbéli afférjukat.

Az 5 szexis divattervező

Reginához és Lindához már közel tíz éves barátság fűz, több projekten is dolgoztunk együtt Sylvivel azonban még nem ismerjük közelebbről egymást. A kettőnk közti nézeteltérés részemről már a múlté, nem erre koncentrálok, hanem az előttünk álló feladatokra” – mondta Zita.

Debreczeni Zitához hasonlóan Bódi Sylvi szerint sem befolyásolja az ötös fogat sikerét a korábbi ellentétek.

„Inkább a média fújta fel a kettőnk közti ellentétet, mi nem ellenségeskedünk egymással. Zitával még nem dolgoztam együtt, így kíváncsian várom a közös munkát”- tette hozzá a Sugarbird dívája, aki reméli, hogy végre jobban megismerhetik egymást Debreczeni Zitával.

A Sugarbird vezető divattervezője, Jagasics V. Csonka Hedvig egyáltalán nem tart tőle, hogy a két lány nem jön majd ki egymással és hiszi, hogy Zita új színt hoz a divatcég életébe.

Örül Zitának, hiszen az általa képviselt letisztult, leegyszerűsített vonal eddig hiányzott a csapatból, a kollekcióból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.