Jótékony csomag

Bódi Sylvi eladományozta családja ruháit

Összeszedte és bezacskózta családjának ruháit-cipőit a szépséges modell, és másokat is erre biztat.

2013.09.29 12:13ma.hu
Bódi Sylvi Facebook-oldal

"Folyamatosan érkeznek a túrázok a Családsegítő Egyesület sátrához. Senki sem jött üres kézzel, zsákszámra érkeznek az adományok. Jó látni az összefogást" – írta hivatalos Facebook-oldalára Bódi Sylvi.

"Én is összegyűjtöttem a használt ruhákat, cipőket, stb. a családom körében és elhoztam az Egyesületnek. Jó helyen lesz" - mutatott példát.

A szépséges modell elmondása szerint minden tisztelete az olyan embereké, akik önzetlenül, feltétel nélkül segítenek másokon. Ö rászoruló családoknak gyűjt adományokat, emellett a Mindenre van megoldás Családsegítő Karitatív egyesület munkáját támogatja és népszerűsíti.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.