Arra ment haza, hogy nincs hova hazamennie

Nem zárta el a gázt - nyaralása alatt felrobbant a háza

Kevés rémesebb dolog van annál, mint amikor a nyaralást egy telefonhívás szakítja félbe, amely a rendőrségtől érkezik és azt közlik az emberrel, hogy épp az imént robbant fel a háza.

2013.09.17 13:21ma.hu

A legszörnyűbb rémálmok egyike vált valóra egy háromgyermekes nőnek, miközben békésen élvezte a krétai napsütést a nyaralása alatt: a rendőrség hívta fel, hogy közölje: a Dél-Walesben található 250 ezer font (89 millió forint) értékű lakóházából csupán romok maradtak egy nagy erejű robbanás után, a ház darabjai 30 méterre szóródtak szanaszét. A 49 éves főiskolai tanárnő a hívás után csak annyit írt a facebookos üzenőfalára: "Úgy tűnik, felrobbant a házam, és most hajléktalan vagyok. Komolyan."

Fotó: Wales News

A tűzoltók szerint a hatalmas robbanást egy nyitva felejtett gázcsap okozhatta, ami miatt Michele Wright háza az elutazástól eltelt 10 nap alatt teljesen megtelt gázzal. "Mintha egy bomba robbant volna" - mesélték a szomszédok a szombati robbanás után, amely kilökte a falakat, a tetőt lerobbantotta a helyéről és a napelemeket is a kertbe repítette. "Épp a tévét néztem, amikor egy borzalmas robbanást hallottam. Kimentem és esett a hó - a ház szigetelése hullott az égből, vagy öt percig tartott" - mesélte a nő szomszédja, aki döbbenten állapította meg, hogy a szomszéd telken lévő ház eltűnt.

A tulajdonos azonnal repülőre ült és négy nappal a nyaralás tervezett vége előtt hazament, most a biztosító szakvéleményét várja, csak azt követően kezdheti újra felépíteni a házát, de mint mondta: az emlékeit már sosem fogja visszakapni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.