Felesége nélküle utazott el piknikezni

Olyan dühös lett, hogy felrobbantotta a házat is

Meg akarta leckéztetni a nejét egy feldühödött férfi, miután az asszony nélküle indult el a gyerekekkel egy családi piknikre. Mérgében felrobbantotta a közös házukat, kis híján maga is odaveszett.

2013.05.09 16:45ma.hu

Feleségét akarta megbüntetni, most mégis a férfi fekszik élet-halál közt az intenzív osztályon, miután bosszúból felrobbantotta a közös házukat. A 69 éves lengyel Czeslaw Kaminski egy nap arra ébredt, hogy felesége mindössze egy kis üzenetet hagyott neki, melyben tudatta, hogy a gyerekekkel együtt elmentek piknikezni. Amikor a családfő rádöbbent, hogy őt kihagyták a programból, olyan éktelen haragra gerjedt, hogy úgy döntött, elpusztítja a házukat.

Fotó: freedigitalphotos.net

Biztosra ment: tüzet gyújtott az alagsorban, majd két gázpalackot dobott a lángra kapó épület tetejére. Csakhogy elszámolta magát, mert már nem volt elég ideje, hogy elhagyja az épületet és kellő távolságba kerüljön tőle, így életveszélyes sérüléseket szerzett részben a robbanás erejétől, részben pedig a szétrepülő szilánkoktól. A kórház szóvivője szerint most kómában fekszik az intenzíven.

Amikor felesége hazatért a kirándulás után a Lodz közelében található faluba, nem akart hinni a szemének. "Felhívott a nyaralóban és követelte, hogy menjek haza, de amikor azt mondtam, hogy eszem ágában sincs, megfenyegetett, hogy bosszút áll. Nem vettem komolyan, aztán erre jöttem haza..." - mutatott döbbenten a háza romjaira.

A szomszédok elmondása szerint a pár kapcsolata mindig is feszültségekkel teljes volt és gyakorta voltak közöttük heves viták - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.