"Tönkretette az életem, most én is az övét"

Felrobbantotta a feleségét a válóperes tárgyaláson

Két házi gyártású bombával a válóperes tárgyalás kellős közepén ölte meg a békés megegyezésbe beletörődni nem tudó férj a feleségét - a bíró és az őrök szeme láttára.

2013.04.26 07:29ma.hu

Nem tudott beletörődni egy férj, hogy a felesége el akart válni tőle, ezért bosszút eszelt ki ellene, majd a válóperes tárgyalás közepén hajtotta végre borzalmas tettét, a teremben tartózkodó bíró és az őrök szeme láttára. A 47 éves Wu Lin a Kína déli részén található Meixian város bíróságára két házi készítésű bombát és egy konyhakést is becsempészett, majd amikor a válás részleteit próbálták az ügyvédek egyeztetni, hirtelen az asszonyra dobta a két robbanószerkezetet.

A szemtanúk még fel sem ocsúdhattak az első döbbenetüktől, amikor az eszét vesztett férfi a kabátja alól odarohant a felesége holttestéhez és ami maradt belőle, "leszúrta". Közben a döbbent jelenlévőknek magyarázatképp azt mondta: "csak azért, hogy teljesen biztos legyek benne, hogy meghalt!"

A bosszúszomjas férjet most újra a tárgyalóterembe várják, ám ezúttal gyilkossági ügyben kell a bíró elé állnia - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap. "Tönkretette az életem, muszáj volt nekem is ezt tennem vele!" - indokolta a szörnyű gyilkosságot a férfi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.