Jó nagy tűzijátékot rendeztek

Felrobbantották a házukat a lottónyertes fivérek

Hatalmas robbanás rázta meg a kansasi Wichita város egyik utcáját, majd amikor elült a por, az addig ott álló ház helyén csak romok éktelenkedtek. Egy túl jól sikerült ünneplés maradéka.

2013.02.19 09:29ma.hu

Felvette az állami lottónyereményt, majd örömében felrobbantotta a házát a testvérével - zanzásítva így lehetne összefoglalni egy kansasi férfi balul elsült szerencséjét. A Wichita városban élő férfi 75 ezer dollárt (16,4 millió forint) nyert a sorsoláson, amit fel is vett, majd fivérével együtt vad ünneplésbe kezdett. Előkerült egy utántölthető, lángszóró-szerű gázspray is, amiről úgy gondolták a testvérek, hogy jó móka lesz öngyújtóval fokozni a hatását, csakhogy a folyékony bután a palack nem várt pontjain is szivárgott.

Így aztán egy eltévedt szikra lángra gyújtotta az addigra nagy töménységűvé duzzadt gázt, a következő pillanatban pedig már csak törmelékek mutatták az egykori ház helyét. A 27 éves lottónyertes másodfokú égési sérülésekkel került kórházba, a Metro című brit lap szerint állapota súlyos, de stabil, testvérét viszont a rendőrség vette a szárnyai alá. Ő egyelőre tagadja, hogy köze volt a bűncselekményhez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.