Megunta a lustaságát, megölte és feldarabolta

Tűzijátékot tett a fia szájába és felrobbantotta

Megelégelte a disznópásztor, hogy fia sosem segít neki a gazdaságban, helyette állandóan neonáci zenéket hallgat, ezért brutálisan kivégezte a férfit.

2013.01.16 09:29ma.hu

Darabokban találták meg egy 27 éves német férfi holttestét, a nyomozás során megrázó rémtett története körvonalazódott. A gyilkos a fiatalember saját apja volt, aki disznókat tenyésztett és azt szerette volna, ha fia segít neki a gazdaságban. Henning Martin azonban láthatóan nem sok hajlandóságot mutatott apja elvárásai iránt, ellenben egész álló nap neonáci zenéket hallgatott, amiből végül Hans Martinnak elege lett és brutális módon végezte ki a lusta fiatalembert.

A suelfeldi férfi a letartóztatása után bevallotta, hogy feldarabolta a holttestet és a pöcegödörbe dobta a testrészeket, azt azonban kitartóan tagadja, hogy ő tette volna a csontrészeg ifjú szájába a kínai gyártású tűzijátékot, hogy felrobbanjon. Állítása szerint azt maga Henning kapta be és az apa csak a hatalmas durranás hangjára rohant be a konyhába. Az ügyészek azonban úgy vélik, hogy az átkocsmázott éjszaka után, a vérében a megengedett alkoholszint hatszorosával hazavezető férfi elájult, apja ekkor robbantotta őt fel.

A darabolásra azt a magyarázatot adta az idősödő apa, hogy nem akarta kitenni a szétrobbant fejű, halott öccse okozta sokknak a 28 éves lányát, ezért megpróbálta eltüntetni és közben mindenkinek azt mondta, hogy a fiú elköltözött az új barátnőjéhez. Csakhogy két nappal a tragédia után maga Rebecca találta meg fivére darabjait.

A lány hisz az apjának, és megerősítette, hogy Henning valóban jobban szerette az alkoholt, mint a munkát, nem volt hajlandó a családi gazdaságban dolgozni, viszont gyakorta vett el pénzt otthonról. A szakértők szerint nagyon kevés a bizonyíték, hogy egyértelműen el lehessen dönteni, véletlen baleset, öngyilkosság, esetleg gyilkosság miatt került az áldozat szájába és robbant fel a tűzijáték - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap. Az ügyben szerdán várható ítélet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.