Gázszivárgás okozott robbanást a lakásában

Kirepült az ablakon, amikor rágyújtott egy cigire

Mintegy hat méternyit repült egy férfi, az ablakon keresztül egyenesen a kertbe, amikor rá akart gyújtani egy szál cigire: nem vette észre, hogy a lakás tele van kiszivárgott gázzal.

2012.12.17 11:29ma.hu

Hat méterre repült a lakása ablakától egy kínai férfi, amikor meggyújtotta a cigarettáját, a láng pedig robbanást idézett elő a lakását addigra megtelítő gáztól. A 32 éves szecsuáni Liu Wende nem vette észre, hogy a gázcsövön egy apró repedés van és a gázszagot sem érezte, ezért gyanútlanul nyúlt a gyufa után.

A következő pillanatban hatalmas robbanás rázta meg a lakást, és a férfi már csak arra emlékszik, hogy a kertben tért magához, ruhája lángolt a testén és körülötte is az ágya égő darabjai hevertek szerteszét. "Szerencséje van, hogy a földszinten lakott, különben már nem élne" - idézte a helyi gázművek szóvivőjét az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

A mentősök szerint az égési sérüléseket és a robbanás okozta sebeket a férfi ki fogja heverni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.