Gyűrű került az ujjára

Ismét házasodik Scarlett Johansson

Eljegyezte Scarlett Johansson hollywoodi színésznőt párja, Romain Dauriac francia származású újságíró. Johansson korábban már volt házas, azonban mindössze két évvel az eljegyzés után el is vált akkori férjétől.

2013.09.05 19:20MTI
cambiopolitico.com

A hírt megerősítette Johansson ügynöke, Marcel Pariseau is. Az esküvő idejét egyelőre nem adták meg.

A People magazin információi szerint Dauriac a múlt hónapban kérte meg a színésznő kezét. Johansson már legújabb, Under the Skin című filmje bemutatóján is viselte art deco stílusú eljegyzési gyűrűjét.

A színésznő 2008-ban ment hozzá Ryan Reynolds kanadai színészhez. Szakításukra 2010 decemberében került sor, a válást egy évvel később mondták ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.