Nem tudatták az okokat...

Mégse lesz baba - szakított egymással Sean Penn és Scarlett

Úgy tűnik, nem lesz örök életű Scarlett Johansson és a nála jóval idősebb színész, Sean Penn kapcsolata - a hírek szerint már szét is mentek, hiába álmodozott a színésznő családalapításról.

2011.06.05 08:29ma.hu

Nem jött össze a jelek szerint Scarlett Johansson új kapcsolata - a szépséges színésznő az utóbbi hónapokban Sean Penn szerelme volt, aki igazi öreg róka a szakmában, és feleségei sorában ott volt Madonna is...

Sokáig azt sem lehetett biztosan tudni, hogy együtt van a szőke sztárral, de az utóbbi időben egyre több fotósorozat jelent meg róluk, melyeken egyértelmű volt, hogy nemcsak barátság fűzi őket össze.

Már éppen megszokhattuk volna az új felállást, de úgy tűnik, nincs rá szükség. A szakításról szóló találgatások már akkor elkezdődtek, amikor Johansson nem jelent meg Sean oldalán a Cannes-i filmfesztiválon.

A People magazin értesülései szerint a románcnak valóban vége, de a szakítás okára egyelőre nincs válasz.

Sean Penn korábban többször is elvált, legutóbb, 2009-ben Robin Wright Penn-től, akivel 1989 óta volt együtt, de csak 1996-ban házasodtak össze. Scarlett Johansson is volt már házas.

A 27 éves szépség a nála szintén idősebb Ryan Reynolds neje volt, de házasságuk a negyedik évfordulót sem érte meg.

Már voltak előjelek?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.