Kissé meghízott a második Marilyn Monroe

Kínos fotók: Scarlett Johansson nem terhes - de hurkás!

A Woody Allen által Marilyn Monroe-hoz hasonlított Scarlett Johansson-t ismét Sean Penn társaságában látták, de ezúttal nem igazán a furcsa páron ütköztek meg a fotósok.

2011.04.16 08:29ma.hu

Az még csak hagyján, hogy a gyönyörű szőke színésznő a jelek szerint valóban Sean Penn-el alkot egy párt - a hetek óta tartó pletykák dacára Scarlett Johansson és a szakmában öreg rókának számító színész már nyugodtan együtt is mutatkozik.

Most azonban meglepő képek láttak napvilágot az éppen kocogó párról.

Scarlett Johansson-t az első fotók után többen terhesnek vélték, de az igazság az, hogy a formás idomú színésznő látványosan meghízott.

Nem kerekedett ki mindenütt, a sportos póló azonban nem tudta elrejteni a hasa tájékán keletkezett hurkáit, és combja is vastagabb...

Scarlett Johansson alaposan meglepte a nagyérdeműt, amikor decemberben kiderült: elválik Ryan Reynolds-tól. Szintén színész férjével közösen jelentették be szándékukat.

Reynolds 8 évvel volt idősebb Scarlettnél. Sean Penn azonban sokkal öregebb nála.... Madonna és Robin Wright egykori férje a hírek szerint január óta kerülgeti Johansson-t, azóta többször lekapták őket együtt.

Márciusban a neves Chateau Marmont étteremben, vacsora közben egymás kezét is fogták...

Talán a boldogság teszi, hogy Scarlett kissé elengedte magát?

Scarlett volt férje sem tétlenkedett

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.