Ryan Reynolds és neje bejelentette: vége

Képek - Ez már sokkoló: Scarlett Johansson is válik!

Rebesgették, hogy nyúzottnak tűnik mostanság a gyönyörű színésznő - lehetséges, hogy nem a túlhajszoltság volt az oka. Hanem az, hogy a házassága válságba jutott...

Ilyen egy boldog kapcsolat? Scarlett és Ryan az utóbbi időben képgaléria

2010.12.16 09:29ma.hu - Fotó: bauergriffin - superficialdiva

Még nem ért véget az év - 2010 nagyon sok pár számára hozott szakítást, válást. Lassan minden hétre jut egy, de inkább több sztárválás is.

Most Scarlett Johansson és Ryan Reynolds tudatta közleményben, hogy eddig tartott a frigye. Közösen hozták mindenki tudomására, hogy hosszas gondolkodás és mérlegelés után a válás mellett döntöttek.

További fotók a képre kattintva! - Nem bírta soká Ryan és Scarlett

Szeretetben született a kapcsolatuk, és így is szeretnének kilépni belőle. Jelezték, nem számítanak arra, hogy sajtó diszkrét lesz a dologgal kapcsolatban, mindenesetre igen nagyra értékelnék azt.

A People magazin úgy tudja: Scarlett Johansson már új otthonát keresi New Yorkban. A szakítást is ő akarta előbb. Most azonban, valószínűleg felejtésképpen, Jamaicán vakációzik a barátnőivel.

A 26 éves színésznő 2007-ben lett Ryan Reynolds felesége, ekkor már hosszú hónapok óta folyt a találgatás, lesz-e frigy a dologból.

A szintén színész férj 34 esztendős, de úgy tűnik, a családalapítással még várnia kell. Johanssontól legalábbis már nemigen lesz gyermeke...

Korábban megírta a sajtó, hogy Scarlett már babára vágyik, férje azonban még több évet várna. Lehet, hogy ez volt a kibékíthetetlen ellentét oka?

Scarlett Johansson hirtelen lett 8 hónapos terhes

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.