Kifigurázta a lányanyákat és celebpipiket

Scarlett Johansson terhes lett és 16 éves!

Paródiát csinált Scarlett Johansson a Terhes tinik című sorozatból, amely 16 éves kismamákat mutat be a terhesség félidejétől egészen a szülésig és a babával kapcsolatos döntésig.

2010.11.16 17:29ma.hu

A Terhes tinik című sorozatot a közszolgálati televízió nálunk is nagy sikerrel vetítette, a sorozatban fiatal lányokkal ismerkedhettek meg a nézők a terhesség felétől a szülésig, és közben megtudhattuk, ki hogyan döntött a babáról: megtartotta vagy örökbeadta-e a szülés után.

A sorozat azonban megosztotta a véleményeket, sokan hiába értették meg a tinilányok vívódását, a korai gyermekvállalást határozottan ellenezték.

Scarlett Johansson a Saturday Night című showműsorban élőben parodizálta a műsort, amikor egy szülőágyon fekve tolták be a stúdióba, karmazsinvörös miniruhában, fején a gimnáziumi bálkirálynőnek járó koronával - és óriási hassal.

Eközben Scarlett azt kiabálta: „Gazdag vagyok, gyönyörű vagyok, és teljesen ki vagyok tágulva! Ez lesz minden idők legklasszabb bulija!

Fotó: Hollybaby


A színésznő célja azonban nemcsak a gúnyolódás volt, sokkal inkább a figyelem felkeltése, mert úgy véli, a tiniterhesség felmagasztalása helyett inkább az ijesztő valóságot kellene bemutatni, hangsúlyozva a biztonságos nemi élet fontosságát.

Ugyanakkor a Saturday Night-ot sugárzó MTV nem titkolt célja volt az is a különös jelenettel, hogy beharangozza hamarosan induló új showját, melyben terhes kismamák számára szervez táncversenyt.

Akárhogy is, Scarlett a szülőágyon fújtatva és nyögve igyekezett minél több „hasznos” tanácsot adni a tiniknek, többek közt olyan okosságokat osztott meg nézőivel, mint hogy „Mindig viselj bugyit, miért ne tennéd, csak pár másodperc felvenni és kényelmes is. A bugyi a barátod!

A celebeknek is „üzent”, akik állandóan a nyomukban loholó kamerák miatt csinálják a műbalhékat: „Ne csinálj showműsort ott, ahol a kamerák követnek. Nem nehéz, de ha mindenáron szexvideót csinálsz, akkor ne lepődj meg, mikor később az interneten látod viszont. A szexvideó olyan, mint a lábosból kimert leves: mindig szivárog!

Végül a harmadik jótanács, hogy ha valaki mégis mindenáron szeretné szex közben látni magát, akkor használjon tükröt. „Olyan, mint a kamera, de nem marad nyoma.

Scarlett Johansson is beköltözik Cameron Crowe állatkertjébe

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.