Pápá, dögös dekoltázs?

Képek: Hová tűntek Scarlett Johansson bombajó mellei?

Tagadhatatlanul gyönyörű volt a színésznő az MTV Movie Awards gálaestjén, ám valami egyből szemet szúrhatott Scarlett Johansson rajongóinak - különösen a férfiaknak!

Hová lettek Scarlett Johansson bombajó mellei? képgaléria

2010.06.08 15:30ma.hu

A figyelemreméltó kebleit mindig őrjítően szexis felsőkbe és ruhákba gyömyöszölő Scarlett Johansson-ról mintha hiányzott volna valami, amikor csinos zöld ruhájában belibbent az MTV Movie Awards gálára.

Ilyen volt korábban Scarlett dekoltázsa

Híres dekoltázsának, melynek a pasik csodájára jártak, nyoma sem volt! Kérdés, hová tűntek az izgató domborulatok?

Nem tűnik úgy, hogy Scarlett annyira lesoványodott volna, ami gömbölyded idomait is átformálta egy kissé.

A ruha sem látszik túlságosan szorítós darabnak, amely lenyomta volna Johansson kebleit. A szöszi színésznő mellei valóban összementek?

Egy magyarázat lehet csupán erre, Scarlett Johansson nemrég forgatta a Vasember második részét, amelyre alapos edzéssel is felkészült. Talán a sok sport ment a gömbölyű formák rovására.

Scarlett édesanyja etióp kislányt adoptált!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.