Önmaga szelleme lett a színésznő

Megdöbbentő képek: Scarlett Johansson mitől ilyen nyúzott?

Szinte csak önmaga szellemének nézett ki Scarlett Johansson a múlt heti madridi divatgálán, ahol a Mango cég arcaként kellett (volna) tündökölnie.

Scarlett Johansson volt a Mango arca képgaléria

2010.10.28 19:29ma.hu

Igencsak meglepte a közönséget Scarlett Johansson az előző héten Madridban megrendezett Spanish Fashion Awards díjátadó gáláján, ahol a Mango cég képviseletében és ruháiban jelent meg. A mindig ragyogó színésznő ugyanis ezúttal határozottan nyúzott képet mutatott magáról, olyan volt, mintha csak árnyéka lenne az igazi Scarlettnak.

Pedig 2006-ban az Esquire, 2007-ben pedig a Playboy kiáltotta ki az év legszexisebb nőjének, a Maxim magazinban pedig három egymást követő évben végzett a legjobbak közt, 2006-ban „csak” a hatodik helyet érte el, de utána bronzérmet, majd ezüstöt szerzett a legszebb színésznők rangsorában.

A mostani megjelenésével viszont valószínűleg a közelébe sem került volna ezeknek az elismeréseknek.

Fotó: Justjared

A 25 éves színésznő mostanában Bradley Cooper mellett készül egy speciális film főszerepére, ami egyfajta keveréke Jane Austin híres regényének, a Büszkeség és balítéletnek, valamint egy zombi-apokalipszist követő eseménysornak.

Johansson még gyerekként vált ismertté A suttogó című filmdrámából, legutóbb pedig a Vasember 2 fekete özvegyét alakította a filmvásznon.

Iszonyat, mit tett magával a világsztár

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.