A Bosszúállók sztárja is megkapta a csillagát

Képek - Nyomot hagyott Scarlett Johansson, lehet zarándokolni

Bármi történjék is, immár nyomot hagyott maga után, amihez elzarándokolhatnak az utódai - jelentette ki Scarlett Johnasson, aki szerdán csillagot kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán.

A legújabb csillag a Hírességek Sétányán: Scarlett Johansson képgaléria

2012.05.03 14:29MTI

A Bosszúállók sztárját többek között filmbeli partnere, Jeremy Renner, valamint édesanyja és nagymamája is elkísérte a ceremóniára. A 27 esztendős színésznő csillaga Madame Tussaud panoptikuma előtt kapott helyet a Hollywood Boulevardon.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Scarlett Johansson nyolcévesen állt először egy off-Broadway produkció színpadán, és tízévesen szerepelt először a filmvásznon Rob Reiner Világgá mentem című fantáziafilmjében. Kamaszkorában játszotta A suttogó című film egyik főszerepét, amelyben Robert Redford alakította a sérült lovakkal szót értő farmert.

Négyszer jelölték Arany Glóbusz-díjra, köztük az Elveszett jelentésért és Woody Allen Match Point című filmjében nyújtott alakításáért. Tony-díjat két éve kapott, amikor a Pillantás a hídról című darabbal bemutatkozott a Broadwayn.

A színésznőt számos divatos magazin, egyebek között a Men's Health, a Playboy, illetve a GQ is a legszebb nők, illetve celebritások közé választotta.

Még több hír Scarlett Johanssonról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.