Feltűnő jelenség volt, mégsem vette észre senki

Bajuszos nőt keres a rendőrség: így lopott parfümöt

Álbajuszban és műorral sétált be egy parfümériába egy nő, aki után most mégis hiába nyomoz a rendőrség: a tolvajnak a feltűnő külseje ellenére sikerült megfújnia egy drága parfümöt.

2013.09.03 07:29ma.hu

Nehezen lehetett nem észrevenni a nőt, amikor napszemüvegben, műorral és bajusszal besétált az angliai Salisbury egyik parfümériájába, mégis sikerült neki annyira elkerülni a feltűnést, hogy csak az üzlet biztonsági kamerája vette észre, amikor leemelt a polcról egy 95 fontos (több mint 33 ezer forint) Chanel parfümöt, majd a fizetési szándék legapróbb jele nélkül kisétált a boltból. Az eset még július 22-én történt, valamivel délelőtt fél 11 előtt, de az elmúlt másfél hónapban a brit rendőrség eredménytelenül próbálta felkutatni a tolvajt, végül nem maradt más választásuk, mint közzétenni a kamera képét és a lakosság segítségét kérni.

Fotó: Witshire Police

A nőnek egy bűntársa is volt, aki nem álcázta magát, így rajta keresztül könnyebb elindulni. A rendőrség tájékoztatása szerint a két nő az eset után egy férfival találkozott, akiről ugyan van némi információja a hatóságoknak, ám a személyleírás túlságosan általános: fehér, 182 centi magas és közepes testalkatú, barna hajú férfiról van szó, aki az eset idején fekete pólót és szürke tréningruhát viselt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.