Nem ijedt meg az eladó a fegyvertől

Félresikerült boltrablás: az ablakon át repült ki a tolvaj + VIDEÓ!

Három nap alatt 850 ezren voltak kíváncsiak arra a pórul járt rablópárosra, amelynek egyik tagját a bolt tulajdonosa szó szerint az ablakon keresztül dobta ki - még szerencse, hogy nem volt benne üveg!

2013.08.23 14:26ma.hu

Könnyű prédának tűnt az út mentén, láthatóan nem túl jó környéken álló bódé, ám az eladó nem olyan családból származik, ahol könnyen megijednek. A rablópáros motorral érkezett, majd az egyikük bement a boltba és egy fegyvernek tűnő tárgyat mutatott a boltosnak. Néhány pillanatnyi szünet után a rabló pisztolyostól repült ki az üzletből - de nem az ajtón, hanem az úttól jó két méterrel magasabban lévő ablakon keresztül.

Társa annyira megrémült, hogy azonnal gázt adott és elszáguldott a motorral, a kidobott rabló meg hanyatt-homlok próbálta utolérni. Hogy sikerült-e neki, és hogy utána a rendőrök is bekapcsolódtak-e a fogócskába, arról nem szólnak a hírek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.