Nem tudták kihalászni a gyereket

Nyerőgép ejtette foglyul a kislányt a vidámparkban

Édesapja hiába integetett neki kétségbeesetten, hogyan másszon ki a nyereményhalász-gépből, a kislány egykedvűen álldogált a vidámparki nyerőgép belsejében, ahová a tetején keresztül jutott be.

2013.08.01 16:50ma.hu
Fotó: Facebook

A szülők valósággal pánikba estek, míg a kislány egykedvűen nézte, mi az a nagy riadalom a halászógépen kívül. A gyermeknek az angliai Surrey vidámparkjában, a Thorpe Parkban tetszett meg az egyik baba egy olyan gépben, ahonnan három kar segítségével - no meg kellő ügyességgel - lehet hozzájutni a kiszemelt zsákmányhoz, ám ő más módszerhez folyamodott: valahogyan feljutott a szerkezet tetejéig, onnan pedig egyszerűen belehuppant a plüssrengetegbe.

Apja hiába integetett neki, a gyerek csak állt és bámult kifelé, fogalma sem volt, hogy ahogy bejutott, úgy kifelé is van út. Végül a többi látogató szólt a park személyzetének, mert az apa vagy a sokktól nem tudott megszólalni, vagy attól, hogy egy szót sem beszélt angolul, csak kétségbeesetten nézegetett jobbra-balra. "Különös volt, mert a kislányt egyáltalán nem zavarta a kialakult helyzet" - mondta a park igazgatója, miután a személyzet kinyitotta a gép feltöltéséhez használatos oldalajtót és azon keresztül végül kiszabadították a gyermeket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.