Transznemű páros az internet új kedvence

Lány volt a fiú, fiú a lány, és most nagyon szerelmesek

A fiatal tinik pont úgy néznek ki, mint bármelyik tizenéves szerelmespár, boldogan mosolyognak egymásra... Csakhogy nem olyan rég még a lány volt a fiú, a fiú pedig a lány.

2013.07.24 10:37ma.hu
Fotó: Facebook

Ha Arin Andrewsra és Katie Hillre nézünk, első látásra biztosan nem tűnik fel, de még sokadikra is eléggé hihetetlennek tűnik, hogy eredetileg Arin született lánynak, Katie pedig fiúnak, előbbit Emeraldnak, utóbbit Luke-nak hívták még két évvel ezelőtt. A fiatalok azonban mindketten úgy érezték, testük csak egy tévedés, mert akit a külvilág lánynak látott, mindig is fiúnak érezte magát, Luke pedig lányként szeretett volna élni. Mire elérték a kamaszkort, már mindketten biztosak voltak benne, hogy nemet akarnak változtatni, így a 17 éves lány és a 19 éves fiú egymástól függetlenül belevágott a visszafordíthatatlan folyamatba.

Fotó: Facebook

A rengeteg hormonkezelés és a műtétek mellett azonban mást is kaptak a nemváltástól: a transzneműek terápiás csoportjában annyira egymásra hangolódtak, hogy azóta is igazi szerelmespárként élnek, csak menet közben felcserélődtek a nemi szerepek. Az egyetemista Katie egy névtelen jótevőnek köszönheti, hogy meg tudta fizetni a beavatkozásokat, az ismeretlen azután fizetett 35 ezer dollárt, hogy elolvasta az akkor még fiú történetét a helyi újságban. Arin eközben épp azzal küszködött, hogyan leplezze a melleit, de most, hogy végre leműttette azokat, büszkén feszít új, férfias felsőtestével.

"Már mehetek félmeztelenül úszni, olyan ruhákat viselhetek, amiket eddig nem, és teljesen átlagos fickónak nézek ki" - mondja. "Utáltam a melleim, mindig úgy éreztem, nem hozzám tartoznak - most végre kényelmesen érzem magam a testemben." Mint mondják, szerencsések, amiért a családjuk támogatták őket a műtétekben, de leginkább mégis egymásból tudtak erőt és biztatást meríteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.