A rendőröknek igazán könnyű dolguk volt

Saját kocsija foglya lett a tolvaj - elmenekülni sem tudott

Egy szállodába tört be egy nő, azt gondolván, könnyedén kereket oldhat, még mielőtt felfedezik a lopásokat, ám autója ellene fordult: bezárta a tolvajt, míg a rendőrök megérkeztek.

2013.05.16 12:41MTI

Gyerekjáték volt a rendőrök számára elfogni a szállodai tolvajt, miután az a helyszínt sem tudta elhagyni, nemhogy a bizonyítékokat elrejteni. A 42 éves nőt egész egyszerűen foglyul ejtette a saját autója, miután beült, mert menekülés közben elejtette az indítókulcsot, ami miatt így a kocsi automatikusan bezárta az ajtókat.

A betörő ezüsttárgyakkal megpakolva akarta elhagyni a helyszínt, de autója fogságában tehetetlenül nézte, ahogy megérkeznek a rendőrök, és a kocsi mellett heverő kulccsal kívülről kisegítik szorult helyzetéből, de csak azért, hogy egy másfajta rabság várjon rá - adta hírül a Yahoo amerikai hírportál. A nő az ablakon keresztül sem tudott volna elmenekülni, mivel azt is az elektronika működtette, pontosabban kulcs nélkül nem működtette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.