Szó szerint ráfázott a betörésre

Fagyasztóládába bújt a tolvaj a rendőrök elől

Alaposan ráfázott a betörő a törvénysértésre, szó szerint: egy fagyasztóládába bújt a keresésére érkező rendőrök elől, miközben csak egy farmer és egy póló volt rajta.

2013.05.14 11:15ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Megdermedt a betörő, de nem a félelemtől, hanem a mínusz fokos hidegtől, amikor a keresésére érkező rendőrök elől egy fagyasztóládába bújt a szupermarketben. Az eset a cseh Svitavy városban történt, a rendőrség egy bejelentés nyomán indult el az áruházba, mert valaki gyanús fényeket látott az éjszaka leple alatt felvillanni.

A kiérkező járőrök egyértelműen megállapították, hogy erőszakos behatolás történt, ám mivel sehol nem láttak mozgást, már-már úgy hitték, a tolvaj időközben elmenekült. Ám váratlanul különös zajok ütötték meg a fülüket és rövid keresés után ráakadtak a hangok forrására is: a 38 éves Petr Broz csapta a zajt, miközben megpróbálta a fagyasztóládában a húsok alatt meghúzni magát, ám a vékony pólóban és farmerban, amit viselt, nem bírta mozdulatlanul a nagy hideget - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

A tolvajt a helyszínen letartóztatták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.