Egyre gyorsabban ment a forgalmas úton

Videó - Motorháztetőbe kapaszkodva küzdött az életéért

Egy forgalmas úton filmezte le egy jármű utasa, hogy egy másik autónak a motorháztetőjén a perembe kapaszkodva lóg egy férfi, a sofőr pedig egyre gyorsabban haladt, nem törődve a "potyautas" életével.

2013.05.07 09:09ma.hu

Amikor az amerikai, Georgia államban élő Elton Kim hétfő reggel felkelt, valószínűleg nem igazán gondolt arra, hogy délután egy kocsi motorháztetőjén fog utazni, miközben kétségbeesetten kapaszkodva küzd majd az életéért az egyre gyorsuló autón. Hogy pontosan mi történt, az elég zavaros, csak annyit lehet tudni, hogy a vegytisztító bolt tulajdonosa vitába keveredett egy nővel, aki nekitolatott a felesége autójának, ezután pattant fel a motorháztetőre.



Valamivel odébb, amikor a sofőr már kihajtott egy forgalmas útra, egy mellette elhaladó autóból lefilmezték, amint Kim minden erejével azon van, hogy fennmaradjon a kocsin, közben értesítették a rendőrséget. Utóbb a férfi azt mondta, tisztában van vele, hogy ez egy igen veszélyes találkozás volt és örülhet, hogy sérülés nélkül megúszta. Felesége, Theresa szerint szintén rosszabbul is elsülhetett volna, ha például lecsúszik a kocsiról.

"Nem hinném, hogy szándékosan ártani akart volna a vezető, de valamiért még később sem állt meg, hogy bocsánatot kérjen" - mondta az asszony. A rendőrség egyelőre keresi az ismeretlen sofőrt, aki súlyos testi sértés bűntettében kerülhet a hatóság elé - számolt be a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.