Csoda: senki sem sérült meg

Videóval - Elromlott a féke, a ház tetején állt meg a kocsival

Csodával határos módon senki sem sérült meg abban a balesetben, amelyben egy Cadillac egy fékhiba miatt a levegőbe repült, majd egy ház lankás tetején állapodott meg.

2013.03.27 11:39ma.hu

Fogalma sem volt Robert Wynn-nek, hogy hol fog kikötni, amikor váratlanul elromlott az autója féke a kaliforniai Glendale-ben, és ahogy elvesztette az uralmát az autó fölött, az első zökkenőre kinyíltak a légzsákok, eltakarva a teljes kilátást. Csak annyit érzett, hogy a meredek kaptatón néhányat zökken a kocsi, majd nagy megkönnyebbülésére megállt... - egy ház tetején! A sofőr alig akart hinni a szemének, de a ház tulajdonosa sem számított ilyen látványra: a szomszédos telek támfalán átugorva a kocsi kényelmesen pihent a lankás tetőn.



A legnagyobb meglepetést persze az okozta, hogy mindeközben sem az autó sofőrje, sem a mellette utazó felesége, Galina, sem pedig a házban tartózkodó 80 éves tulajdonos nem sérült meg a baleset következtében. A Caddilac utasait a szomszéd, Paul Harrison menekítette le egy létra segítségével, aki hallván a rémisztő zajokat azonnal kisietett. Később az autót is leszedték a ház tetejéről egy daru segítségével, jelenleg egy szakértő vizsgálja, hogy valóban elromlott-e a fék, ahogy azt a vezető állítja, és ha igen, mi okozta ezt - számolt be a Huffington Post.

Nem ez az első alkalom, hogy egy háztetőn landol egy autó, Kaliforniában legutóbb egy fatönk dobta meg az autót úgy, hogy az a tetőre penderült - emlékeztet a lap. Akkor azonban nem úszta meg ilyen olcsón a sofőr, igaz, sérülés ott sem volt, viszont az eset kivizsgálása után kiderült, hogy lopott autóval a megengedett sebességet túllépve hajtott, ráadásul épp a rendőrség elől menekült.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.