Harminc métert repült

Hatalmas csattanás: fal tetején landolt a fejre állt autó - képekkel!

Két ember brutális körülmények között vesztette életét Amerikában, mikor két autó karambolozott.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2011.10.02 11:55ma.hu
Fotó: Robert Eanell, bámészkodó - KATT a képre a többi fotóért!

A floridai rendőrség tájékoztatása szerint egy 32 éves férfi, és egy 33 éves nő halt meg abban a balesetben, melyben egy terepjáró szétzúzta négyajtós személygépkocsijukat.

A nagyobb autó a közeli hotel egyik támfalának tetején landolt, mely ronccsá törte a jármű vezetői oldalát, a húsz éves sofőrt komoly sérülésekkel szállították kórházba.

A rendőrség azt állítja: a terepjárót nem üldözték, csupán egy rendőr, aki a szemközti sávban közlekedett vette észre, hogy a férfi gyorsan hajt, emiatt bekapcsolta a szirénát és utána fordult. "Felírtam a rendszámát és beszóltam az őrsre, hogy mi történik" - mondta a tiszt, miután észrevette, hogy a terepjáró átsöpör az utcáján.

A baleset közvetlenül ezt követően történt: a terepjáró nekiment az ezüstszínű autónak, eltolta a hotel irányába, majd átpördült a hotel szökőkútja felett - mesélte egy szemtanú.

A terepjáró a járdaszegélyen felpattantva egy méter emelkedett a magasba, újfent hozzácsapódott a vétlen autóhoz, rázuhant a támfalra, majd visszacsúszott a szökőkútba. A sofőrje 30 métert repült. Jelenleg vizsgálják, hogy fogyasztott-e alkoholt vagy drogot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.