A vastag pulcsi sem takarja a hasát

Reese Witherspoon már a balesetekor terhes volt!

Óriási szerencséje volt Reese Witherspoonnak, amikor néhány hete elütötte őt egy figyelmetlen idős asszony: a bájos színésznő már akkor is harmadik kisbabáját várta, de csak most vallotta be a rajongóknak.

Reese Witherspoon terhes, vagy csak jóllakott? képgaléria

2011.09.23 09:29ma.hu

Már a szeptember elejei balesetekor is gyanús volt Reese Witherspoon pocakja, bár akkor még annyira az elején járt a terhességnek, hogy akár egy rosszul sikerült vacsora utáni felfúvódásnak is lehetett volna nézni.

Sőt, egy júliusi képriportunkban tettük fel először a kérdést: vajon terhes, vagy csak jóllakott a hollywoodi színésznő, amikor épp egy kórház bejárata felé igyekezett, apró pici dudorral a hasán. Mert hiába igyekezett laza pólóval eltakarni, a szél mégiscsak rásimította az árulkodó pocakra a ruhát.

És lám: másfél hónappal később már nem lehet titkolózni, még a bő pulcsi sem tudja eltakarni az egyértelműen gömbölyödő idomokat.


Witherspoon, aki idén márciusban ment férjhez magyar származású szerelméhez, a színészügynökként dolgozó Jim Tothhoz, sosem titkolta, hogy imádja az anyaságot. Előző házasságából, Ryan Phillippe-től két gyermeke született, Ava 11 éves, Deacon 7, de többször mondogatta, hogy szeretne Jimnek is szülni egy babát.

Az időzítés nem is lehetne tökéletesebb a 36 éves sztár számára, bár pár hete volt egy kis ijedség, amikor a reggeli kocogását végző sztárt egy figyelmetlen idős nő elgázolta. A szeme körül még mindig látszik néhány halványodó lila folt, de úgy tűnik, nemcsak Reese, hanem a baba is megúszta az ütést. A sztár nem tett feljelentést a 82 éves asszony ellen.

Még több hír Reese Witherspoonról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.