"Jópofa történet, de nem tudom, honnan jött"

Reese Witherspoon: Nem pukizott le az elefánt!

Furcsa pletyka kelt szárnyra néhány hete Reese Witherspoonról, aki egy darabig tűrte a megaláztatást, de mostanra besokallt és véget akar vetni a szóbeszédnek.

Új filmjében a bájos Reese Witherspoon képgaléria

2011.04.27 16:10ma.hu

Néhány héttel ezelőtt különös mesével állt Robert Pattinson a sajtó képviselői elé, amelyben a legújabb filmjének forgatásáról mesélt egy mulatságos jelenetet. Az eset egyik főszereplője, vagy inkább elszenvedője nem volt más, mint Reese Witherspoon, aki egy durva elefántidomár bűbájos feleségét alakítja.

Fotó: Justjared (További képekhez KATT!)

A fiatal állatorvos szerepében felbukkanó Robert Pattinson kuncogva újságolta, hogy a Vizet az elefántnak című film forgatásán az egyik elefánt két lábra állva váratlanul egy igen hosszú, csaknem egy egész percen keresztül tartó szellentést eresztett el, ám közben Reese rendületlenül állt és szó nélkül tűrte az arcába süvítő "szelet".

A színésznő eleinte úgy vélte, nem kell foglalkozni a pletykával, előbb-utóbb elhalkulnak a visszhangok, ám mivel ez nem így történt, kénytelen volt kiállni a sajtó elé és határozottan cáfolni a Pattinson által mondottakat. "Rendkívül szórakoztató a történet, de fogalmam sincs, honnan eredhet. Egyáltalán nem igaz!" - jelentette ki.

Egy biztos: a filmnek ezzel is csak csapják a szelet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.