Kórházba kellett vinni a híres színésznőt

Futás közben elgázolták Reese Witherspoont!

A szokásos napi kocogása közben csúnya baleset érte Reese Witherspoont: egy 82 éves nő nagyjából 30 kilométer/órás sebességgel elcsapta a színésznőt, akit kórházba kellett szállítani.

Reese Witherspoon terhes, vagy csak jóllakott? képgaléria

2011.09.08 18:29ma.hu

Elgázolta egy autó Reese Witherspoont szerdán, miközben ő a kaliforniai Santa Monicában épp szokásos napi kocogását végezte. A kocsit egy 84 éves nő vezette, és mintegy 30 kilométer/órás sebességgel ütötte el az Oscar-díjas színésznőt. A Doktor Szöszi sztárját rövid időre kórházba kellett vinni megfigyelésre.

Richard Lewis rendőrtiszt a sajtónak nyilatkozva elmondta, hogy a helyszínelők vizsgálata szerint a 84 éves Santa Monica-i asszony egy jelöletlen zebrán nem adta meg az elsőbbséget a színésznőnek, emiatt beidézték a rendőrségre.

Witherspoont néhány óra után hazaengedték a kórházból, de még egy darabig otthon kell maradnia és pihentetnie a lábát.

Még több hír Reese Witherspoonról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.